fbpx

Webbkurs i HLR med Friskis & Svettis

Dela inlägg

Dela på email
Dela på facebook
Dela på linkedin

Vi på Life in Mind tycker det är så viktigt att vi tar hand om sig själv och andra. Man vet aldrig när olyckan är framme, kan vara kollegan på jobbet, sambon hemma eller personen bredvid dig på träningen som plötsligt faller ihop. Med övning och repetition i hur du agerar vid tex hjärtstopp, stroke eller olyckor kan vi göra stor skillnad. Ofta är det de första minutrarna som är avgörande!

Så extra roligt då att just Friskis och Svettis var först ut att satsa på att utbilda sig med vår unika webbkurs i HLR med hjärtstartare och första hjälpen. Sedan i höstas har Friskis och Svettis funktionärer i Stockholm alla blivit erbjudna att gå vår webbkurs. Det är egentligen lite slarvigt att kalla den en webbkurs, vi ser ju även till att ge alla deltagare möjlighet att även öva praktiskt med övningsdockor och hjärtstartare.

Nu har kursen rullat i 3 månader och utvärderingarna är så otroligt fina att läsa, tänk att vi lyckats nå ut till deltagarna (och i många fall även deras familjer) och att det verkligen fungerar.  Hurra för oss, för att vi vågade testa något nytt, hurra för Friskis & Svettis som trodde oss och det största HURRA:et till alla ni funktionärer som svettats tillsammans med vår instruktör Camilla Thurell framför skärmen.

Vi är övertygade om att det här är ett smidigt och flexibelt sätt för arbetsgivare att ge fler mod att ingripa om olyckan är framme!

 

Webbkurser i Barn-HLR

En popcornkärna som fastat i halsen blev starten på vårt initiativ med webbkurser i Barn-HLR och första hjälpen. Ett gripande möte med Alexandra, mamma till Nova 1,5år som fick luftvägsstopp hemma.

LÄS MER

Ingen unge ska drunkna!

Vilken härlig start vi fått på denna badsommar! Låt det fortsätta så.Läs Camillas livsviktiga badtips och ta del av vårt erbjudande: Kurs i Barn-HLR + bad-tavla från Kunskapstavlan på köpet!

LÄS MER