Dela inlägg

Nytt år betyder spännande nyheter här på Life in Mind. Du som följer oss på sociala medier har sett vi under hösten smyglanserat vår webbkurs i HLR med hjärtstartare och första hjälpen. Under hösten blev Friskis och Svettis funktionärer i Stockholm erbjudna att gå denna kurs. Allt för att skapa en tryggare personalgrupp och trygga Friskis & Svettis-anläggningar för deras medlemmar. Vår webbkurs ger arbetsgivare möjlighet att på ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt erbjuda hela sin personal denna typ utbildning. Med eget övningsmaterial kan utbildning ske där och när det passar verksamheten och medarbetaren. Ansvarig chef får en mailbekräftelse när resp medarbetare slutfört kursen. Tillsammans med instruktör Camilla Thurell går du steg för steg genom de viktiga stegen för att kunna ingripa vid hjärtstopp, men även hur du fångar upp om en kollega fått en stroke, vad du gör vi tex plötsligt diabetes-känning eller om ni skulle vara med om en akut olycka på arbetsplatsen, tex en. brännskada, fallolycka eller blödning. Innehållet i kursen är detsamma som i våra fysiska kurser. Filmmaterial i kombination med kontrollfrågor samt vissa praktiska övningar innebär att du som deltagare kan repetera och öva så mycket du själv önskar för att känna dig trygga med att ingripa i en akut situation. Läs mer och köp kursen här.

Ingen unge ska drunkna!

Vilken härlig start vi fått på denna badsommar! Låt det fortsätta så.Läs Camillas livsviktiga badtips och ta del av vårt erbjudande: Kurs i Barn-HLR + bad-tavla från Kunskapstavlan på köpet!

LÄS MER

Dadathlon 18/6 2023!

Kom på Dadathlon 18 juni! Söndag den 18e juni är det dags för en festival för hela familjen! Arrangerad av den ideella organisationen DaddyHood Europe

LÄS MER