Våra referenser

Några ord från våra kunder

Jag tycker att vi lyckats väldigt bra med att både hitta en seriös och intresserad leverantör av första hjälpen kurser i Life in Mind och att faktiskt bli bäst i klassen då vi med hjälp av Life in Mind har genomfört certifieringen Hjärtsäker Zon på samtliga våra svenska hotell vilket ingen annan hotellkedja har lyckats med.
Peter Claeson
Säkerhetschef Scandic Hotels AB
När vi inom min verksamhet skulle uppgradera vår regelbundna HLR-utbildning med Hjärtstartare föll valet på Life in Mind som leverantör. Ett beslut vi inte ångrar! Utbildningen hålls på ett entusiasmerande vis av kursledare med tydlig erfarenhet av att praktiskt använt sina kunskaper. Detta gav ett mycket trovärdigt innehåll och resultatet hos min personal var över förväntan! Förutom ett proffsigt genomförande av utbildningen möter Life In Mind upp med ett mycket praktiskt, flexibelt och kundorienterat tillvägagångssätt.
Anders Linder
Produktionschef Scania AB
De här kvällarna har varit otroligt uppskattade av våra medlemmar då Camilla på ett proffsigt, intressant och lärorikt sätt har lärt ut hur man ska gå tillväga då t.ex. små barn sätter något i halsen, bränner sig eller hur man utför HLR. Under demonstrationerna har både föräldrar och mor- och farföräldrar lyssnat uppmärksamt och ställt frågor som Camilla alltid hade svar på. Våra medlemmar har gått därifrån fyllda med livsviktig kunskap. Jag kan varmt rekommendera Life in Mind till att utföra den här sorten av aktiviteter.
Sebastian Mårtensson
IKEA FAMILY ansvarig,
IKEA Kungens Kurva
Hilton Stockholm Slussen är ett stort hotell i Stockholm city med många anställda och gäster. Vi månar om våra gäster och personals säkerhet och lägger stor vikt vid att årligen utbilda vår personal i HLR. Vi valde Life in Mind som leverantör som årligen utbildar vår personal i HLR. Vi är verkligen nöjda med utbildningen och känner oss trygga med den kunskap som i vårt fall grundaren Camilla har förmedlat till vår personal, vilket hon gör på ett positivt och pedagogiskt sätt.
Elisabeth Farving
HR Koordinator Hilton Slussen
Lantmännen har som strategi att kontinuerligt, vartannat år, utbilda våra anställda i HLR & Hjärtstartare - två livsviktiga kurser som kan rädda liv! Kurserna har varit mycket uppskattade tack vare Life in Mind deras instruktörers djupa kunskaper och fantastiska förmåga att lära ut, och de har fått mycket höga betyg i utvärderingen. Lantmännen anser att denna satsning bidrar till en hållbar utveckling av medarbetarskapet och även stärker vårt arbetsmässiga varumärke, både internt och externt.
Emma Stockhaus
HR chef Lantmännen
Med stor entusiasm har Life in Mind utbildat vår personal på Radisson Blu Strand Hotel. Utbildningarna har varvats med allvar, och glädje när vår personal med stor entusiasm lärt sig vikten av att kunna Hjärt och Lungräddning samt Defibrillatorn som finns på vår arbetsplats. Alla som arbetar på Radisson Blu Strand Hotel har nu bred och trygg kunskap om någonting skulle hända våra gäster eller kollegor.
Emma Bergström
Executive Housekeeper
Radisson Blu Strand Hotel
På Unga Station har vi använt oss av Life in Mind för både personal och deltagare under flera år och vi är så nöjda. Deras HLR som är inriktad på små barn och ungdomar är ovärderlig för oss i vårt arbete. Deras instruktörer håller hög klass och de är fantastiskt pedagogiska. De är uppdaterade och intresserade och de kan svara på alla olika frågor som kommer upp. Kontakten med Life in Mind fungerar alltid och återkoppling sker snabbt och på ett mycket trevligt sätt.
Våra varmaste rekommendationer!
Sanna Elmquist
Verksamhetsledare
Unga station - Stockholms Stadsmission
Vår kontakt med Life in Mind har präglats av ett trevligt och proffsigt bemötande från första telefonkontakten till genomförd utbildning. Kursen kändes skräddarsydd efter våra behov och instruktören var jätteduktig och tydlig i sina genomgångar och i genomförandet av de praktiska övningarna. Rekommenderas varmt!
Anna-Karin Arnald
ABC-Logopedtjänst
Vi har vid flera tillfällen anlitat Life in Mind och vi är fantastiskt nöjda. Tänk om alla utbildningar vi köper in kunde hålla samma höga nivå och vara lika inspirerande. Vid varje tillfälle har utvärderingen hos samtliga deltagare varit full pott vilket är smått otroligt! Jag kan med varm hand rekommendera Life in Mind till alla!
Christian Wictorin
Marknadschef Itux AB
Vi har vid fyra olika tillfällen anlitat Life in Mind som i upphandlingen erbjöd en mycket komplett lösning i med både HLR och första hjälpen. Samtliga deltagare har varit mycket nöjda. Teori varvas med praktik vilket gör att föreläsningen trollbinder deltagarna från början till slut och ger en stor trygghet inför ev framtida situationer som vi kan hamna i. Med direkt anknytning från akutsjukvården kändes föreläsaren förtroendeingivande och berättelser och scenarier blir äkta. Vad kan man mer säga – vi är jättenöjda – och ser fram emot att planera in nästa repetionstillfälle. Vi vill med varm hand rekommendera Life in Mind till andra företag och organisationer.
Marie Kolbengtsson
Hotell- & Restaurangfacket
Vi är otroligt nöjda över vårt samarbete. Vi har försökt att hålla vår verksamhet genomsyrad med positivitet och en anda av inspiration och glädje. Och vi har försökt förmedla denna till våra anställda och vi märker att du har exakt den känslan vi vill att de ska känna. För mig betyder detta oerhört mycket! Det känns bra att från unga anställda höra starka ord såsom ”Kursen var fantastisk – och hon som hade den”, ”Tack för den här enorma förmånen”. – så TACK!
Christine Billinger
Grundare, Fröken Malms Barnvaktsbyrå