Om oss

Life in Mind AB är ett personligt företag med syftet att förmedla trygghet och mod att kunna ingripa när olyckan sker nära dig. Våra ledord kvalitet, trygghet och glädje genomsyrar vårt material och vår pedagogik.

Vår vision är att utbildning i (HLR) hjärt- lungräddning och första hjälpen ska vara en självklarhet för alla. Att varje förskolepedagog har aktuell utbildning för barn, att varje medmänniska ser utbildningen som given samt att hjärtstartare och HLR är en självklar del i säkerhetsutrustningar och handlingsplaner på varje företag.CamillaCamilla Thurell  /  camilla@lifeinmind.se  /  0734- 060601

VD/Grundare  -Föräldraledig

Sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi. Hon började sin karriär inom den akuta barnsjukvården och fortsatte sedan inom ambulanssjukvården. Camilla utbildar inom HLR och första hjälpen sen 20 år tillbaka och är huvudinstruktör i alla former av HLR. Camilla har även arbetat med livräddning, simundervisning och babysim. Camilla sitter även med i styrelsen för BFHS (Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige).


MariaMaria Nester  /  maria@lifeinmind.se  /  073- 9195204

COO, Vice VD

Personalvetare och operativt ansvarig för Life in Mind. Maria är även den du kontaktar gällande hemsidan, marknadsföring och samarbeten.

 

 


 

Sara Life in Mind

Sara Westberg  /  sara@lifeinmind.se  /  0728- 583432

Ekonomiansvarig och samordnare

Sara har en bakgrund som sjuksköterska och har bland annat jobbat med hemsjukvård för riktigt små barn på BB Sofia. Sara jobbar med administration och ansvarar för bokningar av En livsviktig kurs samt En livsviktig webbkurs.

 

 


Anna Törnebohm  /  anna@lifeinmind.se  /  074- 34197919

Produktansvarig -utbildning och hjärtstartare

Med sin erfarenhet från den akuta barnsjukvården är Anna en av våra mest erfarna instruktörer. Anna hjälper våra kunder med bokning samt rådgivning som rör hjärtstartare och utbildning.

 

Life in Mind AB • Kindstugatan 1, 111 31 Stockholm • 08 - 684 09 006 • info@lifeinmind.se