Om oss

Life in Mind AB är ett personligt företag med syftet att förmedla trygghet och mod att kunna ingripa när olyckan sker nära dig. Kvalitet, trygghet och glädje ska genomsyra våra instruktörer, vårt material och vår pedagogik.

Vår vision är att utbildning i (HLR) hjärt- lungräddning och första hjälpen ska vara en självklarhet för alla. Att varje förskolepedagog har aktuell utbildning för barn, att varje medmänniska ser utbildningen som given samt att hjärtstartare och HLR är en självklar del i säkerhetsutrustningar och handlingsplaner på varje företag.


Skärmavbild 2016-06-02 kl. 10.21.40

Kvalitet

Alla våra instruktörer är certifierade både enligt Svenska HLR rådet och Life in Minds egen certifiering. Dessutom är alla instruktörer leg. sjuksköterskor yrkesverksamma inom respektive område vilket gör utbildningarna högaktuella och verklighetsförankrade. Vi utvärderar våra utbildningar genom att varje kursdeltagare får fylla i en utvärdering. Detta för att hela tiden finslipa och förbättra oss för att på bästa sätt leverera livsviktig kunskap till våra kunder. Utvärderingarna visar att 95% ger våra kurser högsta betyg! Som ett led i vårt kvalitetsarbete ser vi det som självklart att även vara medlemmar i Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige samt verka för fler Hjärtsäkra Zoner Sverige över.

Trygghet

Vårt mål är att förmedla trygghet till våra kursdeltagare- trygghet att våga agera innan ambulansen kommer i en akut situation. En nöjd deltagare känner sig både trygg och stolt efter utbildningen!

Glädje

Vår ambition är att leverera kunskapen med glimten i ögat, med ett stort engagemang på ett lättillgängligt sätt och trots ibland tunga ämnen, med glädje och en stort portion sunt förnuft. Vi vågar säga att vi lyckas då just detta mest som alltid kommer upp i utvärderingarna.CamillaCamilla Thurell  /  camilla(a)lifeinmind.se  /  0734- 060601

som är grundaren av Life in Mind AB är sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi. Hon började sin bana inom den akuta barnsjukvården och fortsatte sen inom ambulanssjukvården. Camilla har vid sidan av  sitt arbete som sjuksköterska utbildat inom HLR och Första hjälpen sen 15 år tillbaka och är huvudinstruktör i alla former av HLR. Camilla har även arbetat med livräddning, simundervisning och babysim.  Med sina erfarenheter både från akutsjukvården och att utbilda i ämnet grundade hon Life in Mind och är idag ansvarig för att utbilda våra nya instruktörer så att vi alla håller utbildningar med samma kvalité.

Camilla sitter även med i styrelsen för Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige (BFHS).


MariaMaria Nester  /  maria(a)lifeinmind.se  /  0739- 9195204

är personalvetare med inriktning pedagogik. Maria är HR-ansvarig och har även hand om samarbeten, hemsidan, marknadsföring och är personalansvarig för alla våra instruktörer.

 

 


Sara Life in Mind

Sara Westberg  /  sara(a)lifeinmind.se  /  0728- 583432

har en bakgrund som sjuksköterska och har bland annat jobbat med hemsjukvård för riktigt små barn på BB Sofia. Sara jobbar med administration och ansvarar för bokningar av En livsviktig kurs samt vår senaste och helt unika En livsviktig webbkurs.

 

 


Anna Törnebohm  /  anna(a)lifeinmind.se  /  074- 34197919

är vår senaste stjärna på kontoret. Med sin erfarenhet från den akuta sjukvården är Anna en av våra mest aktiva instruktörer och när hon är inne på kontoret bollar hon försäljning och bokningar.

 Gå till utvärdering av kurs