Om oss

Lär känna oss lite bättre

Life in Mind grundades 2010 av Camilla Thurell, tidigare sjuksköterska från ambulans- och den akuta barnsjukvården. Maria kom in i Life in Mind 2014 och med sin bakgrund som beteendevetare blev kombinationen av ett entreprenöriskt yrväder och en strukturerad, realistisk "doer" ett vinnande koncept. Vårt gemensamma mål med Life in Mind är att hela tiden ha roligt, hålla absolut högsta kvalitet, vara först med moderna, hållbara och flexibla lösningar och att rekrytera de bästa medarbetarna och instruktörerna i Sverige. Nu, drygt 10 år senare tycker vi själva att vi kan skriva under på alla punkter, även om vi såklart aldrig slutar sträva efter att bli ännu bättre, hitta fler spännande och roliga samarbeten eller mer hållbara koncept som måste prövas! 

Oavsett om du vill ha en traditionellt fysisk HLR utbildning, en webbkurs, en kurs för din familj att göra hemma i vardagsrummet, en stor-föreläsning eller helt skräddarsy en lösning för just din organisation så löser vi det. Både vi på kontoret och våra fantastiska instruktörer runt om i Sverige älskar att trixa och fixa så det blir precis som du vill ha det.
Vi är lika stolta varje gång vi får ut en hjärtstartare i samhället. Kombinationen av kunskaper i HLR och en hjärtstartare tillgänglig räddar nämligen liv, på riktigt. Ett räddat liv är en ovärderlig gåva och det sker varje dag, på alla platser i Sverige. Att vi får vara med och bidra till livräddande insatser på arbetsplatsen, i hemmet eller i lekparken är det som ger vårt jobb mening. Alla berättelser från föräldrar som lyckats agera när barnet satt i halsen, en medarbetare som med HLR räddat livet på en kollega eller grannen som visste exakt hur hjärtstartarten skulle användas och helt enkelt kunde agera blixtsnabbt, berättelserna är så många men alla lika värdefulla och vi blir alltid lika berörda.Är du mer nyfiken på oss, tveka inte att ringa så pratar vi mer! / Maria & Camilla

Camilla Thurell

VD & Grundare

Försäljning, utveckling, Avtal 

0734 060601

Maria Nester

DELÄGARE

SAmarbeten, Personal & Bokning

073 9195204