Om oss

Life in Mind AB är ett personligt företag med syftet att förmedla trygghet och mod att kunna ingripa när olyckan sker nära dig. Våra ledord kvalitet, trygghet och glädje genomsyrar vårt material och vår pedagogik.

Vår vision är att utbildning i (HLR) hjärt- lungräddning och första hjälpen ska vara en självklarhet för alla. Att varje förskolepedagog har aktuell utbildning för barn, att varje medmänniska ser utbildningen som given samt att hjärtstartare och HLR är en självklar del i säkerhetsutrustningar och handlingsplaner på varje företag.CamillaCamilla Thurell  /  camilla(a)lifeinmind.se  /  0734- 060601

som är grundaren av Life in Mind AB är sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi. Hon började sin bana inom den akuta barnsjukvården och fortsatte sen inom ambulanssjukvården. Camilla har vid sidan av  sitt arbete som sjuksköterska utbildat inom HLR och Första hjälpen sen 15 år tillbaka och är huvudinstruktör i alla former av HLR. Camilla har även arbetat med livräddning, simundervisning och babysim.  Med sina erfarenheter både från akutsjukvården och att utbilda i ämnet grundade hon Life in Mind och är idag ansvarig för att utbilda våra nya instruktörer så att vi alla håller utbildningar med samma kvalité.

Camilla sitter även med i styrelsen för Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige (BFHS).


MariaMaria Nester  /  maria(a)lifeinmind.se  /  0739- 9195204

är personalvetare med inriktning pedagogik. Maria är HR-ansvarig och har även hand om samarbeten, hemsidan, marknadsföring och rekrytering samt är personalansvarig för  våra instruktörer.

 

 


Sara Life in Mind

Sara Westberg  /  sara(a)lifeinmind.se  /  0728- 583432

har en bakgrund som sjuksköterska och har bland annat jobbat med hemsjukvård för riktigt små barn på BB Sofia. Sara jobbar med administration och ansvarar för bokningar av En livsviktig kurs samt vår senaste och helt unika En livsviktig webbkurs.

 

 


Anna Törnebohm  /  anna(a)lifeinmind.se  /  074- 34197919

Med sin erfarenhet från den akuta barnsjukvården är Anna en av våra mest aktiva instruktörer. När hon inte är inne på kontoret bollar hon försäljning och bokningar.

 

Life in Mind AB • Kindstugatan 1, 111 31 Stockholm • 08 - 684 09 006 • info@lifeinmind.se