Samarbetspartners

Life in Mind är stolt över våra samarbetspartners som vi på olika sätt samarbetar med.
Vi tycker om att samverka med andra företag och organisationer, tillsammans blir vi starka och har dessutom roligt tillsammans!
Kontakta oss gärna om du har en ide kring samarbete.


Scandic Hotels

Genom vårt fina samarbete med Scandic Hotels har vi sedan flera år tillbaka kunnat erbjuda En Livsviktig kurs som öppna kvällskurser för föräldrar, barnvakter och skolpersonal. Våra kurser i HLR och Första hjälpen för barn har blivit mycket uppskattade och populära och vi är så glada för den fina service och det engagemang som Scandics personal alltid erbjuder!

Tillsammans med Scandic har vi även anordnat öppna frukostsemeninarium om hjärtstartare och Hjärtsäker zon för att nå ut med informationen om vikten av hjärtstartare ute i samhället till fler. Detta ämne är något som Scandic brinner för och sedan början på 2016 kan samtliga Scandichotell i Sverige kan stolt visa upp Hjärtsäkra zoner med hjärtstartare och utbildad personal, en trygghet för dig som gäst! Life in Mind är stolta över att få ha varit med på resan. Se filmen här!


Trygg-Hansa

Trygg-Hansa har blivit en given samarbetspartner för oss inom Barn-HLR. Tillsammans har vi medverkat på mässor hållit dussintals kurser och uppskattade föreläsningar på större events samt hos företag. Tillsammans gör vi Sverige tryggare för våra barn! Just nu jobbar vi tillsammans för att lansera en helt unik webbkurs i HLR och Första hjälpen för barn. Läs mer här!


IKEA

IKEA har många fina förmåner för sina medlemmar, men det finaste tycker vi ändå är dessa kostnadsfria seminarier om barnsäkerhet och olycksfall som Life in Mind håller med jämna mellanrum på olika håll i Sverige. Seminarierna är 1 h långa och hålls av våra härliga instruktörer med erfarenhet från den akuta barnsjukvården och här får du som IKEA FAMILY-medlem komma helt kostnadsfritt. IKEA Kungens kurva håller sedan något år tillbaks dessa föreläsningar kontinuerligt. Så varför vänta, gå in och boka din plats till nästa tillfälle här!


Bergman Hughes Images

Vi är så glada över vårt samarbete med Bodil som är barn-, och familjefotograf, med speciell inriktning på nyfödda. Nu under hösten 2015 får alla som går En livsviktig kurs ett jättefint värdekort att använda hos Bergman Hughes Images.

Johanniterhjälpen

Life in Mind är stolt över ett sitt samarbete med Johanniterhjälpensom vill bredda sina insatser genom att utbilda föräldrar och förskolepersonal i HLR och första hjälpen för barn. Under hösten 2012 anordnas därför ett pilotprojekt där 10st förskolor i Stockholmsområdet erbjuds kostnadsfri utbildning av lärarna. Life in Mind får äran att organisera och utföra alla utbildningsinsatser.


HSB

HSB Stockholm har nu tecknat ett exklusivitetsavtal med Life in Mind. Tillsammans har vi anordnat medlemskvällar med utbildningar i HLR och Första hjälpen för barn.


BB Stockholm

BB Stockholm och Life in Mind har ett samarbete sen 2010. Till en början hade Life in Mind sina kurser för privatpersoner i BB Stockholms fina lokaler på skeppsbron i Gamla stan. Alla barnmorskemottagningars barnmorskor har utbildas av Life in Mind i HLR och barnolycksfall och många av deras kunder går våra kurs som både blivande och befintliga föräldrar. Nu har BB Stockholm även BVC- läs mer här.


Säker Senior

Vårt fina samarbete med Säker Senior innebär att vi erbjuder utbildningsdagar med både HLR och första hjälpen såväl som ergonomi och förflyttningsteknik i Stockholmsregionen. Om ni önskar hjälper vi er även med hjärtstartare till arbetsplatsen. Maila oss för mer information och för att boka er utbildningsdag!


Babyz of Sweden

Att föda barn är en stor och viktig händelse i livet. Babyz of Sweden ger dig & din partner trygghet att föda. Babyz och Life in Mind samarbetar på flera olika sätt, tillsammans sprider vi trygghet till blivande föräldrar!
Boka din profylaxkurs redan idag- i grupp eller privat i lugn och ro hemma. Läs mer och boka här. 


Littlebearabroad

Littlebearabroad är ett engelskspråkigt online magasin som ger dig det bästa av Stockholm för barn. Skapat av tre vänner, Jill, Elly och Cam som själva är internationella mammor boende i Stockholm. För Life in Mind är detta en viktig partner för att nå ut med våra engelskspråkiga kurser till Stockholms internationella familjer!
Gå till utvärdering av kurs