Våra samarbetspartners

Vi är stolta över våra samarbetspartners och väljer våra samarbeten med omsorg. Det är viktigt att våra värderingar överensstämmer samt att samarbetet skapar ett mervärde för båda parter.

Kontakta oss gärna om du har en ide kring samarbete!

Det är på Scandics hotell runtom i Sverige som du går En livsviktig kurs! Tillsammans med Scandic har vi även anordnat frukostseminarium om hjärtstartare och Hjärtsäker zon. Att kunna agera om någon blir akut sjuk är något som Scandic brinner för och sedan början på 2016 kan samtliga Scandichotell i Sverige kan stolt visa upp Hjärtsäkra zoner med hjärtstartare och utbildad personal, en trygghet för dig som gäst! Life in Mind är stolta över att få ha varit med på resan.

Trygg-Hansa har blivit en given samarbetspartner för oss inom Barn-HLR. Tillsammans har vi medverkat på mässor, hållit dussintals kurser och uppskattade föreläsningar på större events, influensers samt hos företag. Tillsammans lyfter vi viktiga frågor kring barnsäkerhet och gör Sverige tryggare för våra barn! Hösten 2017 lanserade vi på Life in Mind en helt unik webbkurs i HLR och Första hjälpen för barn (En livsviktig webbkurs) tack vare stöd från Trygg-Hansa. Med våra gemensamma krafter hoppas vi göra denna kunskap tillgänglig för alla!

IKEA har många fina förmåner för sina medlemmar, men det finaste tycker vi ändå är dessa kostnadsfria seminarier om barnsäkerhet och olycksfall som Life in Mind håller med jämna mellanrum på olika håll i Sverige. Seminarierna är 1 h långa och hålls av våra härliga instruktörer med erfarenhet från den akuta barnsjukvården och här får du som IKEA FAMILY-medlem komma helt kostnadsfritt. IKEA Kungens kurva håller sedan något år tillbaks dessa föreläsningar kontinuerligt.

bergman hughes images
Vi är så glada över vårt samarbete med Bodil som är barn-, och familjefotograf, med speciell inriktning på nyfödda i Stockholm. Nu under hösten 2015 får alla som går En livsviktig kurs ett jättefint värdekort att använda hos Bergman Hughes Images.
 

Hos Apotea klickar du snabbt och smidigt hem det som saknas hemma i badrummet och nu även En livsviktig webbkurs, din privata hemmakurs i HLR och första hjälpen. I paketet från Apotea får du övningsdockor samt ett mail med aktiveringskod för att komma igång med din kurs. Eller varför inte ge bort denna kurs till någon som väntar tillökning eller barnvakten?

 

HSB Stockholm har nu tecknat ett exklusivitetsavtal med Life in Mind. Tillsammans har vi anordnat flertalet fullsatta medlemskvällar med utbildningar i HLR och Första hjälpen för barn.

Johanniterhjälpen driver egna och är engagerade i projekt i syfte att verka för utsatta människor. Under hösten 2012 anordnas ett pilotprojekt i Stockholmsområdet där 10st förskolor erbjöds kostnadsfri utbildning i HLR och första hjälpen för barn till förskolepersonal. Life in Mind hade äran att organisera och utföra samtliga utbildningsinsatser.

 

Kunskapstavlan och vi på Life in Mind har skapat livsviktiga handlingsplaner som vi rekommenderar att ni sätter upp hemma efter att du gått kurs i HLR och första hjälpen för barn, för att påminna dig själv, familjen och kanske även dina gäster om hur du gör om olyckan skulle vara framme. Spana in The Life Collection, ett tavelkit med handgreppen för HLR samt Luftvägsstopp på barn och BAdsäkerhet- en tavla som påminner oss om hur vi agerar säkert med barn kring vatten. Välj den kollektion som passar bäst i just ditt hem. Rackarns snygga om vi får säga det själva. Och livsviktiga!

Psst.. Kunskapstavlan har många fler tavlor, besök de och hitta dina favoriter!
Som kund hos Life in Mind får du självklart en fin rabatt

Vårt fina samarbete med Säker Senior innebär att vi erbjuder utbildningsdagar med både HLR och första hjälpen såväl som ergonomi och förflyttningsteknik i Stockholmsregionen. Om ni önskar hjälper vi er även med hjärtstartare till arbetsplatsen. Kontakta oss för mer information och för att boka er utbildningsdag!

Littlebearabroad är ett engelskspråkigt online magasin som ger dig det bästa av Stockholm för barn. Skapat av tre vänner, Jill, Elly och Cam som själva är internationella mammor boende i Stockholm. För Life in Mind är detta en viktig partner för att nå ut med våra engelskspråkiga kurser till Stockholms internationella familjer!

 

Försöker du komma igång med träningen efter graviditeten eller är du gravid och vill ha tips på bästa sättet att träna under tiden? Då kan vi varmt rekommendera att kika in på StrongerMama.

Anna R Landaeus heter denna härliga tjej, 3-barnsmamma och personliga tränare med expertis inom träning under och efter graviditet. Följ StrongerMama på Facebook och Instagram för de bästa tipsen, inspiration och coachning inom träning och hälsa.

Barn i stan är verkligen vårt äldsta och mest nostalgiska samarbete. Det är mycket tack vare Barn i Stan som vi idag erbjuder våra öppna kurstillfällen i Barn-HRL och första hjälpen. Allt började med  att vi tillsammans erbjöd tidningens läsare en Livsviktig kurs 2011. Tiden springer och idag är En livsviktig kurs omåttligt populär över hela Sverige, nu både i webb-format och som kvällskurs i storstäderna. Vi är stolta över att få samarbeta med en så fin tidning och hemsida där du som förälder hitta alla de bästa tipsen på vad som händer i Stockholm. Numera erbjuder de även Welma – den ultimata vuxenguiden till kulturella roligheter!

Att föda barn är en stor och viktig händelse i livet. Babyz of Sweden ger dig & din partner trygghet att föda. Babyz och Life in Mind samarbetar på flera olika sätt, tillsammans sprider vi trygghet till blivande föräldrar!
Boka din profylaxkurs redan idag- i grupp eller privat i lugn och ro hemma. 

Babysits är en digital plattform för barnpassning som hjälper föräldrar och barnvakter att hitta varandra. Säkerhet och trygghet är ledord för Babysits som därför samarbetar med Life in Mind kring barnHLR-kurser till alla sina kunder och barnvakter. Tillsammans skapar vi en tryggare miljö för barn, föräldrar och barnvakter!