Samarbeten

Life in Mind är stolta över våra samarbetspartners, tillsammans blir vi starka och dessutom är det roligt att samarbeta.
Kontakta oss gärna om du har en ide kring samarbete!


Scandic Hotels

Genom vårt fina samarbete med Scandic Hotels har vi sedan flera år tillbaka kunnat erbjuda En Livsviktig kurs som öppna kvällskurser för föräldrar, barnvakter och skolpersonal. Våra kurser i HLR och Första hjälpen för barn har blivit mycket uppskattade och populära och vi är så glada för den fina service och det engagemang som Scandics personal alltid erbjuder!

Tillsammans med Scandic har vi även anordnat öppna frukostsemeninarium om hjärtstartare och Hjärtsäker zon för att nå ut med informationen om vikten av hjärtstartare ute i samhället till fler. Detta ämne är något som Scandic brinner för och sedan början på 2016 kan samtliga Scandichotell i Sverige kan stolt visa upp Hjärtsäkra zoner med hjärtstartare och utbildad personal, en trygghet för dig som gäst! Life in Mind är stolta över att få ha varit med på resan. Se filmen här!


Trygg-Hansa

Trygg-Hansa har blivit en given samarbetspartner för oss inom Barn-HLR. Tillsammans har vi medverkat på mässor, hållit dussintals kurser och uppskattade föreläsningar på större events, influensers samt hos företag. Tillsammans lyfter vi viktiga frågor kring barnsäkerhet och gör Sverige tryggare för våra barn! Hösten 2017 lanserade vi på Life in Mind en helt unik webbkurs i HLR och Första hjälpen för barn (En livsviktig webbkurs) tack vare stöd från Trygg-Hansa. Med våra gemensamma krafter hoppas vi göra denna kunskap tillgänglig för alla!

Kika vidare på webbkursen här!

Läs mer om våra kurser hemma hos:

Margaux Dietz

Elaine Eksvärd

Paula Uribe


IKEA

IKEA har många fina förmåner för sina medlemmar, men det finaste tycker vi ändå är dessa kostnadsfria seminarier om barnsäkerhet och olycksfall som Life in Mind håller med jämna mellanrum på olika håll i Sverige. Seminarierna är 1 h långa och hålls av våra härliga instruktörer med erfarenhet från den akuta barnsjukvården och här får du som IKEA FAMILY-medlem komma helt kostnadsfritt. IKEA Kungens kurva håller sedan något år tillbaks dessa föreläsningar kontinuerligt. Så varför vänta, gå in och boka din plats till nästa tillfälle här!


Apotea

Hos Apotea klickar du snabbt och smidigt hem det som saknas hemma i badrummet och nu även En livsviktig webbkurs, din privata hemmakurs i HLR och första hjälpen. I paketet från Apotea får du övningsdockor samt ett mail med aktiveringskod för att komma igång med din kurs. Eller varför inte ge bort denna kurs till någon som väntar tillökning eller barnvakten?


Babyland

Hos vår härliga samarbetspartner Babyland anordnar vi exklusiva medlemskvällar för Babylands kunder där vi lär ut livsviktig kunskap. Hos Babyland hittar du massor av fina produkter för dig som är gravid eller till barnen. Vår favorit är såklart En livsviktig webbkurs – vår webbkurs i HLR och första hjälpen för barn.

 


Bergman Hughes Images

Vi är så glada över vårt samarbete med Bodil som är barn-, och familjefotograf, med speciell inriktning på nyfödda. Nu under hösten 2015 får alla som går En livsviktig kurs ett jättefint värdekort att använda hos Bergman Hughes Images.

Johanniterhjälpen

Johanniterhjälpen driver egna och är engagerade i projekt i syfte att verka för utsatta människor. Under hösten 2012 anordnas ett pilotprojekt i Stockholmsområdet där 10st förskolor erbjöds kostnadsfri utbildning i HLR och första hjälpen för barn till förskolepersonal. Life in Mind hade äran att organisera och utföra samtliga utbildningsinsatser.


HSB

HSB Stockholm har nu tecknat ett exklusivitetsavtal med Life in Mind. Tillsammans har vi anordnat medlemskvällar med utbildningar i HLR och Första hjälpen för barn.


Säker Senior

Vårt fina samarbete med Säker Senior innebär att vi erbjuder utbildningsdagar med både HLR och första hjälpen såväl som ergonomi och förflyttningsteknik i Stockholmsregionen. Om ni önskar hjälper vi er även med hjärtstartare till arbetsplatsen. Maila oss för mer information och för att boka er utbildningsdag!


Kunskapstavlan

Efter att du gått kurs i HLR och första hjälpen för barn rekommenderar vi att du sätter upp handlingsplanerna hemma. För att påminna dig själv, familjen och kanske även dina gäster om hur du gör om olyckan skulle vara framme. Nu finns dessa handlingsplaner även snyggt designade, så att du inte ska tveka att ha dem på väggen! Kunskapstavlan och Life in Mind har tillsammans tagit fram The Life Collection, ett tavelkit med handgreppen för HLR samt Luftvägsstopp på barn. Välj den kollektion som passar bäst i just ditt hem. Jäkligt snygga om vi får säga det själva. Och livsviktiga!

Psst.. Kunskapstavlan har många fler tavlor, kika in här och hitta dina favoriter! Som kund hos Life in Mind får du självklart en fin rabatt.


Littlebearabroad

Littlebearabroad är ett engelskspråkigt online magasin som ger dig det bästa av Stockholm för barn. Skapat av tre vänner, Jill, Elly och Cam som själva är internationella mammor boende i Stockholm. För Life in Mind är detta en viktig partner för att nå ut med våra engelskspråkiga kurser till Stockholms internationella familjer!


Babyz of Sweden

Att föda barn är en stor och viktig händelse i livet. Babyz of Sweden ger dig & din partner trygghet att föda. Babyz och Life in Mind samarbetar på flera olika sätt, tillsammans sprider vi trygghet till blivande föräldrar!
Boka din profylaxkurs redan idag- i grupp eller privat i lugn och ro hemma. Läs mer och boka här. 


Life in Mind AB • Kindstugatan 1, 111 31 Stockholm • 08 - 684 09 006 • info@lifeinmind.se