Hyr hjärtstartare och rädda liv!

Att en hjärtstartare finns nära till hands vid ett hjärtstopp är ofta direkt avgörande för att personen ska överleva. Här kan du hyra hjärtstartare på ett smidigt och säkert sätt.

Hyr hjärtstartare till förening eller företag

Att utrusta sitt företag eller förening med en hjärtstartare är en livsviktig investering i medlemmar och medarbetare. Att en hjärtstartare finns nära till hands vid ett hjärtstopp är ofta direkt avgörande för att personen ska överleva. Här kan du hyra hjärtstartare på ett smidigt och säkert sätt.

De flesta företag väljer att hyra eller leasa en hjärtstartare för att sprida ut sina kostnader. När du hyr hjärtstartare genom Life in Mind ingår fri support via telefon och vi hjälper dig även med placering och uppmärkning av din nya hjärtstartare. Våra hyresperioder följer livslängden på elektroder/batteri vilket gör det enkelt för dig som kund att välja om du vill förlänga eller byta ut din enhet när hyresperioden löper ut. Det ska vara enkelt att hyra hjärtstartare på företaget!

Detta ingår när du hyr hjärtstartare av Life in Mind

När du hyr hjärtstartare till ditt företag eller förening ingår:

  • Hjärtstartare.
  • Kostnadsfri telefonsupport och hjälp med placering.
  • Försäkring vid stöld eller skadegörelse.
  • Tillbehörskit /first responder kit.
  • Skylt för uppmärkning av hjärtstartaren.
  • Webbaserad HLR-utbildning.
Lifepak CR2

Hyr hjärtstartare med support

Skylt för tydlig uppmärkning

responder-kit

Tillbehörskit med sax, rakhyvel och handskar.

Webbkurs i Vuxen-HLR med Hjärtstartare samt Första hjälpen

Offertförfrågan för att hyra hjärtstartare

Hjärtstartare som du kan hyra

Du kan hyra flera olika modeller av hjärtstartare, och vi hjälper er självklart med vilken modell som skulle passa just ert företag eller förening. Vi ser en stor efterfrågan för bostadsrättföreningar som vill leasa och hyra hjärtstartare. Läs mer om hur du kan hyra hjärtstartare i er BRFVi hyr även ut rekonditionerade hjärtstartare när vi har inne. Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om respektive hjärtstartare.

Lifepak CR2
LifePak CR2
BeneHeart Mindray
HeartSine samaritan
HeartSine samaritan

Hyra hjärtstartare över sommaren

Vill ni hyra hjärtstartare bara några månader över sommaren, tex till ett landställe, kollo, båtklubb eller event? Då har vi just nu ett superfint erbjudande på korttidshyra av hjärtstartare. Välj mellan 1-4 månader och när ni vill starta hyresperioden. 

Läs mer här ›

Har du frågor kring hyra av hjärtstartare?

Välkommen med er förfrågan eller om ni har funderingar. Vi finns här och hjälper er gärna – kontakta oss!
Vi erbjuder även möjligheten för företag och föreningar att köpa hjärtstartare.