Dela inlägg

Stort tack till ALLA ni som var med och gjorde denna kväll möjlig! Den 18/9 2018 blir ett datum som går till historien med drygt 130 personer som samtidigt övade HLR på Vasateatern i Stockholm, en magisk kväll!

Det här har varit lite av en dröm sedan länge för oss på Life in Mind och nu tillsammans med Scandic hotels och Trygg-Hansa blev den verklig! Influencers, opinionsbildare och föräldrar som brinner för detta ämne, tillsammans svettades vi under praktisk träning och med fina livsberättelser från livsavgörande ögonblick vågar vi säga att det var inte ett öga torrt. Ett livsviktigt ämne och där vi tillsammans kan göra skillnad genom att ställa krav på vår förskola, skola och våra arbetsplatser och se till att ALLA som har hand om våra barn också får öva på denna livsviktiga kunskap. Helst varje år för att det ska sitta i muskelminnet och vi inte ödslar värdefulla sekunder i onödan!

För att göra kunskapen mer tillgänglig har Life in Mind i samarbete med Trygg-Hansa också tagit fram En livsviktig webbkurs. Nu finns ingen ursäkt, personal eller nyblivna föräldrar går kurs när och var de själva önskar.

Ett extra hjärtligt tack även till vår värdinna Margaux Dietz, Lisa Hjelm som fotade våra hårt arbetande deltagare, utdrag ur podden Slumpens hjältar och Kunskapstavlan som bidrog med fina tavlor/handlingsplaner från The Life Collection – ni gjorde alla denna kväll till något extra!

Ingen unge ska drunkna!

Vilken härlig start vi fått på denna badsommar! Låt det fortsätta så.Läs Camillas livsviktiga badtips och ta del av vårt erbjudande: Kurs i Barn-HLR + bad-tavla från Kunskapstavlan på köpet!

LÄS MER

Dadathlon 18/6 2023!

Kom på Dadathlon 18 juni! Söndag den 18e juni är det dags för en festival för hela familjen! Arrangerad av den ideella organisationen DaddyHood Europe

LÄS MER