HLR-utbildning

och hjärtstartare

Beställ här

Välkommen till Life in Mind!
Livsviktiga produkter och HLR-utbildningar i modernt format.

Vuxen-HLR med hjärtstartare eller Barn-HLR?Välj mellan traditionella kurser, blended learning eller helt webbaserat. Vi har flera flexibla lösningar för företag och föreningar.

Med en hjärtstartare i din närhet ökar chansen till överlevnad avsevärt vid hjärtstopp. Vi både hyr ut och säljer hjärtstartare. 

För dig som privatperson har vi flera typer av webbkurser som även inkluderar praktisk övning. Vi erbjuder även kvällskurser i Stockholm samt i hemmet om ni är flera. 

Om oss

Vårt mål med Life in Mind är att hela tiden ha roligt, hålla absolut högsta kvalitet, vara först med moderna, hållbara och flexibla lösningar och att rekrytera de bästa medarbetarna och instruktörerna i Sverige. Att vi får vara med och bidra till livräddande insatser på arbetsplatsen, i hemmet eller i lekparken är det som ger vårt jobb mening. Alla berättelser från föräldrar som lyckats agera när barnet satt i halsen, en medarbetare som med HLR räddat livet på en kollega eller grannen som visste exakt hur hjärtstartarten skulle användas och helt enkelt kunde agera blixtsnabbt, berättelserna är så många men alla lika värdefulla och vi blir alltid lika berörda.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad!

  • Nyheter
  • Camillas tips
  • Senaste riktlinjerna 
  • Nya produkter