Scandics förmån till personalen

Förmån för dig som Scandicmedarbetare

 

 

Eftersom vi sedan flera år har ett så fint samarbete med Scandic Hotels känns det självklart att vi även ska erbjuda en lite extra fin förmån till just dig som medarbetare på hotellen.

Du har säkert gått kurs i hjärt-lungräddning och första hjälpen för vuxen, då vet ju vikten av att öva praktiskt för att våga den dagen som olyckan är framme. Sedan flera år har vi erbjudit blivande och nyblivna föräldrar en kurs vi valt att kalla En livsviktig kurs. Denna kvällskurs hålls med jämna mellanrum på Scandichotell runtom i Sveriges storstäder och nu finns den även som webbkurs. En helt ny onlinebaserad HLR kurs för barn, som är först i sitt slag. Du får hem dockor och övar mot videoklipp, en kurs som är tänkt ge möjlighet för både familj och vänner att öva, hemma från vardagsrummet.
En perfekt julklapp till hela familjen!

Vill du gå kursen, instruktörsledd eller online, eller kanske ge bort den som present? Boka din plats eller fint presentkort (giltigt ett år på alla orter) här nedan och uppge koden SCANDICMEDARBETARE18 vid bokning så får du 10% rabatt.

Fram till jul har du dessutom ett extra fint julerbjudande på våra kurser. Boka senast den 24/12 2017 så med koden SCANDICMEDARBETARE17 så får du hela 20% i julrabatt.

Läs mer om kurserna och Boka här!

Hoppas vi ses!

God jul och gott nytt år önskar alla vi på Life in Mind

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *