Dela inlägg

Efter att du gått kurs i HLR och första hjälpen för barn rekommenderar vi att du sätter upp handlingsplanerna hemma. För att påminna dig själv, familjen och kanske även dina gäster om hur du gör om olyckan skulle vara framme. Nu finns dessa handlingsplaner även snyggt designade, så att du inte ska tveka att ha dem på väggen! Kunskapstavlan och Life in Mind har tillsammans tagit fram The Life Collection, ett tavelkit med handgreppen för HLR samt Luftvägsstopp på barn. Välj den kollektion som passar bäst i just ditt hem. Jäkligt snygga om vi får säga det själva. Och livsviktiga!

Psst.. Kunskapstavlan har många fler tavlor, kika in här och hitta dina favoriter! Som kund hos Life in Mind får du självklart en fin rabatt.

Ingen unge ska drunkna!

Vilken härlig start vi fått på denna badsommar! Låt det fortsätta så.Läs Camillas livsviktiga badtips och ta del av vårt erbjudande: Kurs i Barn-HLR + bad-tavla från Kunskapstavlan på köpet!

LÄS MER

Dadathlon 18/6 2023!

Kom på Dadathlon 18 juni! Söndag den 18e juni är det dags för en festival för hela familjen! Arrangerad av den ideella organisationen DaddyHood Europe

LÄS MER