Dela inlägg

Genom vårt fina samarbete med Scandic Hotels har vi sedan flera år tillbaka kunnat erbjuda En Livsviktig kurs som öppna kvällskurser för föräldrar, barnvakter och skolpersonal. Våra kurser i HLR och Första hjälpen för barn har blivit mycket uppskattade och populära och vi är så glada för den fina service och det engagemang som Scandics personal alltid erbjuder!

Tillsammans med Scandic har vi även anordnat öppna frukostsemeninarium om hjärtstartare och Hjärtsäker zon för att nå ut med informationen om vikten av hjärtstartare ute i samhället till fler. Detta ämne är något som Scandic brinner för och sedan början på 2016 kan samtliga Scandichotell i Sverige kan stolt visa upp Hjärtsäkra zoner med hjärtstartare och utbildad personal, en trygghet för dig som gäst! Life in Mind är stolta över att få ha varit med på resan. Se filmen här!

Ingen unge ska drunkna!

Vilken härlig start vi fått på denna badsommar! Låt det fortsätta så.Läs Camillas livsviktiga badtips och ta del av vårt erbjudande: Kurs i Barn-HLR + bad-tavla från Kunskapstavlan på köpet!

LÄS MER

Dadathlon 18/6 2023!

Kom på Dadathlon 18 juni! Söndag den 18e juni är det dags för en festival för hela familjen! Arrangerad av den ideella organisationen DaddyHood Europe

LÄS MER