Repetera dina kunskaper i HLR på barn

Repetera dina kunskaper!

När du deltagit på En livsviktig kurs eller En livsviktig webbkurs är vårt mål att du känner handlingsberedskap och ökad trygghet att våga agera i väntan på ambulans. För att hålla dessa kunskaper uppdaterade och behålla modet att agera är det viktigt att repetera. Studier visar att det absolut bästa är att öva praktiskt så att kunskapen sitter i muskelminnet och du kan agera snabbt vid en akut situation, men som ett komplement till kurserna och för att påminna dig själv om handlingsplanen så titta gärna på dessa instruktionsfilmer från Svenska HLR- rådet. 

Luftvägsstopp på barn:

HLR på barn:


En livsviktig webbkurs

Bor du inte i någon av ovan städer eller är platser slut på den kurs du önskar gå? Då är vi så stolta att kunna erbjuda En livsviktig kurs som webbkurs. Samma innehåll, samma kvalitet som vår fysiska kurs. Kursen är till för hela familjen och ni får hem övningsdockor att behålla och kan därför öva om och om igen.
Se vår film om webbkursen

LÄS MER OCH KÖP WEBBKURSEN HÄR


Kvällskurser i Stockholm, MalmöGöteborg och Uppsala

Vi har regelbundet öppna kurstillfällen. Från och med Januari 2017 erbjuder vi även kurstillfällen på söndagar.

Pris: 795kr/person

Under hösten 2018 får du som vill ta med en vän eller partner en fin rabbat, pris: 1 300kr/par, ange kod: TILLSAMMANS2018 vid bokning. Gäller endast nybokningar och rabatten kan ej dras av i efterhand. 

Klicka på din stad ovan så hittar du datum och tider för nästa kurs.

Observera att barnen får stanna hemma denna kväll för bästa kvalitet på kursen!