Corona-anpassade kurser under pandemin

Alla våra fysiska kurser har haft ett anpassat upplägg under pandemi. Du som kund och deltagare ska alltid känna dig trygg med att boka HLR-kurs.

Nu har Sverige släppt sina restriktioner vi haft till följd av vår pandemi, vilket gör att vi på Life in Mind också går tillbaka till normalläge på våra utbildningar, med några få undantag som du kan läsa om nedan.
Fram tills nu har vi under pandemin haft anpassade och avskalade kurser då vi fått ta bort många övningar eller ersatt dem med filmer. Att vi nu kan öva mer verklighetstroget är naturligtvis bra för själva utbildningen, då det är viktigt att få öva just praktiskt.

Vi anpassar givetvis efter de interna riktlinjer eller önskemål ni har inom er verksamhet. Om ni undrar något vill vi gärna att ni hör av er!

Ni som kund

Förväntas ombesörja att alla deltagare kommer friska utan symtom till kursen

Uppmanas vid bokning att säkerställa att lokalen är rymlig, med god ventilation och att det finns en projektor eller tv.

 

Vi på Life in Mind

Vi byter fortsatt dockans lunga mellan varje person och spritar noga övningsmaterial. Alla deltagare har alla varsin docka under kursen, så det är helt tryggt för er att öva inblåsningar. Men när vi övar teamträning på samma docka tar vi bort inblåsningarna och simulerar dem istället, så ni inte blåser på samma docka.
Om det är någon som trots detta känns sig obekväm i de övningar vi kommer nära varandra, så kan ni bara säga till oss.
Precis som tidigare råder samma uppmaningar i samhället:
Stanna hemma om du är sjuk och är du inte är fullvaccinerad har du fortsatt ansvar för att hålla avstånd till andra människor.

Vi tipsar även om våra webbkurser som innebär att ni kan genomföra kurserna hemma eller en och en på kontoret.