Sveriges största HLR-event!

 

Sveriges genom tidernas största hjärt-lungräddningsevent!

 

 

Det är idag inte självklart att föräldrar, förskolepersonal och alla andra i ett barns närhet kan ageraom ett barn sätter i halsen eller om hjärtat stannar. Alldeles för få i Sverige känner sig trygga i hur de ska göra och bara drygt hälften av alla småbarnsföräldrar har någon gång gått en kurs i första hjälpen och hjärt-lungräddning (HLR) för barn. Att rädda ett barn skiljer sig från att rädda en vuxen och det är bra att öva då och då för att du ska känna dig säker om olyckan väl är framme.

Vi vill att fler ska få ta del av den livsviktiga kunskapen i första hjälpen och hjärt-lungräddning för barn. Därför anordnar vi nu Sveriges genom tiderna största hjärt-lungräddningsevent tillsammans med Trygg-Hansa och Scandic.

Vårt mål är att samla hundratals influencers och andra opinionsbildare på Vasateatern i Stockholm tisdagskvällen den 18/9 2018. Ingen mindre än Margaux Dietz är vår moderator för kvällen och vår egen Camilla Thurell, HLR-expert lär vi oss att rädda ett barns liv – och hjälps dessutom åt att i sociala medier sprida budskapet att fler borde öva.

Vinn biljetter till eventet!

Nu har du chansen att vinna biljetter till eventet för dig och en vän! Beskriv, med max 100 ord, din bästa idé för att sprida kunskapen i Sverige om vikten av att gå en kurs i första hjälpen och hjärt-lungräddning för barn. Mejla din idé, tillsammans med namn och kontaktuppgifter, till maria@lifeinmind.se senast den 13 september 2018. Därefter väljer juryn ut fem vinnare som samtliga får ta med sig en vän på Sveriges största HLR-event.

 Tävlingen startar den 5 september 2018 och avslutas senast den 13 september 2018. Vinnare kommer att väljas utifrån deltagarnas kreativa tolkning av temat för tävlingen. Det kostar ingenting att delta i tävlingen. Eventuell skatt med anledning av vinsten samt eventuella resekostnader till Stockholm betalas av vinnaren. Vinster i tävlingar anordnade av Life in Mind är ej utbytbara till kontanter eller annat värde av något slag. Vinnarna kommer att bli kontaktade inom två dagar efter avslutad tävling. En jury från Life in Mind  kommer att utse vinnarna, juryns beslut går inte att överklaga. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer behandlas för att kunna administrera tävlingen. Genom att godkänna dessa tävlingsvillkor samtycker du till sådan personuppgiftsbehandling.

För att vi ska nå alla i Sverige med denna viktiga kunskap har Trygg-Hansa tillsammans med Life in Mind också tagit fram En livsviktig webbkurs, ett nytt sätt att lära sig hjärt-lungräddning och första hjälpen riktat mot barn. Webbkursen har samma innehåll och kvalitet som en fysisk kurs och du kan ta lektionerna när det passar dig bäst. I webbkursen ingår även övningsdockorLäs mer och köp webbkursen här!