HSB-medlem

En livsviktig kurs

kallar vi denna kurs som riktar sig till alla som har barn omkring sig: föräldrar, mor- och farföräldrar, barnvakter och förskole-/skolpersonal. Kursen innehåller Hjärt- och lungräddning (HLR) och första hjälpen (L-ABC). Vi tar även upp vanliga barnolycksfall och sjukdomsfall för barn från 0 år till pubertet. Vid privatkurser anpassar vi naturligtvis efter era önskemål. Teori varvas med praktik på dockor och utbildningen ger en bred handlingsberedskap och ökad trygghet att våga agera i väntan på ambulans. Alla våra instruktörer arbetar professionellt inom den akuta barnsjukvården samt ambulanssjukvården.

 

Kursinnehåll:

– Undersökning av livlöst barn
– Hjärt- lungräddning (HLR)
– Handgrepp om barnet sätter i halsen/ Luftvägsstopp
– Första Hjälpen (L-ABC)
– Att larma 112
– Akuta sjukdomstillstånd och olycksfall:
kramper/feberkramper, krupp, brännskador, förgiftningar, drunkning, fallolyckor: nack- och ryggskador


 

Kvällskurs i HLR

Under ledning av vår instruktör från den akuta barnsjukvården får du lära dig handgreppen vid HLR och luftvägsstopp. Stort fokus på den praktiska övningen och du kan även passa på att ställa din frågor.

Inför kursen går du vår webbkurs. Detta material har du även tillgång till 1 månad efter kvällskursen.

895kr/person

 

Bor du inte i Stockholm eller är platserna slut på den kurs du önskar gå? Då är vi så stolta att kunna erbjuda En livsviktig kurs som webbkurs. Samma innehåll, samma kvalitet som vår fysiska kurs. Kursen är till för hela familjen och ni får hem övningsdockor att behålla och kan därför öva om och om igen.

Från 1200kr (för hela familjen)

Som HSB-medlem har du en unik rabatt om 200kr på dessa kurser. Uppge kampanjkod HSB vid bokning.

Once every term we also offer a Child CPR course online in English. You book online and the manikins are sent you one week ahead.

995kr/person

Life in Mind Course in English CPR first aid children Stockholm

Vi kommer gärna ut till er- antingen om ni har någon lokal att låna eller hemma i ett vardagsrum. När ni är en privat grupp får ni gärna ha era barn med om det underlättar.

895kr/person (tillägg om 100kr/person om det är på en helg)