Oerhört pedagogisk, tydlig och strukturerad kurs.
Engagerad, positiv och kompetent kursledare!
Bästa HLR kursen jag gått genom åren!
Jag känner mig så mycket tryggare nu.

Kurser i HLR & första hjälpen

Life in Mind erbjuder kvalitetsutbildningar inom HLR och Första hjälpen för företag och privatpersoner.

Vi är flexibla att möta era behov, behöver ni komplettera med speciella önskemål i innehållet eller vill göra ett skräddarsytt event- så ordnar vi det. Vi kan ordna allt från fem minuters demonstration till föreläsning i storgrupp. Vi håller även kurser på engelska om ni önskar.

Kvalitet

Våra instruktörer är certifierade både enligt Svenska HLR rådet och Life in Minds egen certifiering. Dessutom är våra instruktörer yrkesverksamma inom barn- eller vuxna akutsjukvården vilket gör utbildningarna högaktuella och verklighetsförankrade. Vi utvärderar våra utbildningar genom att varje kursdeltagare får fylla i en utvärdering. Detta för att hela tiden finslipa och förbättra oss för att på bästa sätt leverera livsviktig kunskap till våra kunder. Utvärderingarna visar att 95% ger våra kurser högsta betyg! Som ett led i vårt kvalitetsarbete ser vi det som självklart att även vara medlemmar i Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige samt verka för fler Hjärtsäkra Zoner Sverige över.

Trygghet

Vårt mål är att förmedla trygghet till våra kursdeltagare- trygghet att våga agera innan ambulansen kommer i en akut situation. En nöjd deltagare känner sig både trygg och stolt efter utbildningen!

Glädje

Vår ambition är att leverera kunskapen med glimten i ögat, med ett stort engagemang på ett lättillgängligt sätt och trots ibland tunga ämnen, med glädje och en stort portion sunt förnuft. Vi vågar säga att vi lyckas då just detta mest som alltid kommer upp i utvärderingarna.

 

Klicka här för att istället komma till våra webbkurser!


Life in Mind AB • Kindstugatan 1, 111 31 Stockholm • 08 - 684 09 006 • info@lifeinmind.se