Dela inlägg

En Livsviktig kurs (kurs i Första hjälpen för barn )

kallar vi denna kurs som riktar sig till alla som har barn omkring sig: föräldrar, mor- och farföräldrar, barnvakter och förskole-/skolpersonal. Kursen innehåller Hjärt- och lungräddning (HLR) och första hjälpen (L-ABC), men vi tar även upp vanliga barnolycksfall och sjukdomsfall. Kursen berör barn från 0 år till pubertet och vid privatkurser anpassar vi naturligtvis efter era önskemål. Teori varvas med praktik på dockor och utbildningen ger en bred handlingsberedskap och ökad trygghet att våga agera i väntan på ambulans. Alla våra instruktörer arbetar professionellt inom den akuta barnsjukvården samt ambulanssjukvården.

En enormt uppskattat kurs hos både föräldrar och andra med barn i sin närhet!

Upp till 100kr rabatt på ett kurstillfällelogo_elinskalaskasse2

Som kund hos Elins Kalaskasse har du en rabatt på vår privatkurs. Så dra ihop tjejgänget, föräldragruppen eller helt enkelt släkten och ägna några timmar åt kunskap som kan rädda liv.

Välj mellan:

En Livsviktig kurs-ordinarie kurs på 3h. Se kursinnehåll till vänster. Vi går vi först igenom teorin för kursinnehållet. Ni får alla öva praktiskt med varsin docka och avslutningsvis har vi en frågestund. Alla deltagare får ett intyg från HLR-rådet. 500kr/person för minst 10 personer (ordinarie pris 600kr/person)

En Livsviktig kurs -föreläsning på 1,5h. En skräddarsydd kurs med utgångspunkt i innehållet bredvid. Vi går kortfattat igenom kursinnehållet ovan och ni har möjlighet att ställa frågor till vår instruktör som kommer direkt från barnakutsjukvården. 350kr/person för minst 10 personer (ordinarie pris 400kr/person)

Så här går det till:

Ni behöver vara minst 10st och kan vara upp till 18st (bara det finns utrymme).
Vi kommer gärna ut till er- antingen om ni har någon lokal att låna eller hemma i ett vardagsrum. Vi kan också hjälpa er med lokal. (tillägg 50kr/pers)
Vi ger förslag på dag och tid, men har ni specifika önskemål om dagar/tider så säg gärna till (vi har ett tillägg om 100kr/person om det är på en helg). Eftersom vi får många förfrågningar om dessa privatkurser vill vi gärna att ni har några veckors framförhållning.
Ni ordnar själva med fika till detta tillfälle.

När ni är en privat grupp får ni gärna ha era barn med om det underlättar. Välkomna att anmäla intresse här bredvid!

Tips på present till värdinnan på babyshowern!

 

Instruktörsutbildning HLR

Instruktörskursen inkluderar:
-Instruktörsbok från Svenska HLR-rådet
-Övningsmaterial
-Registrering och certifikat enligt Svenska HLR-rådets riktlinjer

Pris: Från 3500kr ex moms per person, beroende på antal deltagare.

Utbildningstillfället är 4-5 timmar beroende på antalet deltagare.

LÄS MER