Dela inlägg

Öppna kurstillfällen i Stockholm

Nu drar vi igång vår populära En livsviktig kurs igen i Stockholm. Du kan boka en enstaka plats eller varför inte ta med dig hela föräldragruppen? Varje kurskväll finns det två tider att välja på vilket gör att ni som föräldrar kan turas om att delta i lugn och ro på den praktiska övningen. Vi håller som vanligt till på Scandic Anglais så här kan den som passar bebis /barn passa på att ta en promenad runt Humlegården eller bit mat i lobbyn.
 
Efter den praktiska övningen har du även tillgång till vår webbkurs ytterligare 1 månad och kan repetera så mycket du vill. Varmt välkommen på En livsviktig kurs!
 

Nya riktlinjer för Barn-HLR i Sverige!

Vi rekommenderar du som förälder repeterar dina kunskaper praktiskt minst en gång per år, för att känna dig trygg med att agera om ditt barn sätter i halsen eller får ett hjärtstopp. November 2021 släpptes även nya riktlinjer för Barn-HLR i Sverige så har du inte gått kurs efter det är detta ett perfekt tillfälle att uppdatera kunskaperna.

Ingen unge ska drunkna!

Vilken härlig start vi fått på denna badsommar! Låt det fortsätta så.Läs Camillas livsviktiga badtips och ta del av vårt erbjudande: Kurs i Barn-HLR + bad-tavla från Kunskapstavlan på köpet!

LÄS MER

Dadathlon 18/6 2023!

Kom på Dadathlon 18 juni! Söndag den 18e juni är det dags för en festival för hela familjen! Arrangerad av den ideella organisationen DaddyHood Europe

LÄS MER