Om oss

Life in Mind AB är ett personligt företag med livet som drivkraft!
Syftet med våra utbildningar är att förmedla trygghet och mod att kunna ingripa när olyckan sker nära dig. Kvalitet, trygghet och glädje ska genomsyra våra instruktörer, vårt material och vår pedagogik.

Vår vision är att utbildning i (HLR) hjärt- lungräddning och Första hjälpen ska vara en självklarhet för alla.
Att varje förskolefröken har aktuell utbildning för barn, att varje medmänniska ser utbildningen som given samt att hjärtstartare och HLR är en självklar del i säkerhetsutrustningar och handlingsplaner på varje företag.

Skärmavbild 2016-06-02 kl. 10.21.40

Kvalitet

Alla våra instruktörer är certifierade både enligt Svenska HLR rådet och Life in Minds egen certifiering. Dessutom är alla instruktörer yrkesverksamma inom respektive område vilket gör utbildningarna högaktuella och verklighetsförankrade. Vi utvärderar våra utbildningar genom att varje kursdeltagare får fylla i en utvärdering. Detta för att hela tiden finslipa och förbättra oss för att på bästa sätt leverera livsviktig kunskap till våra kunder. Utvärderingarna visar att 95% ger våra kurser högsta betyg! Som ett led i vårt kvalitetsarbete ser vi det som självklart att även vara medlemmar i Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige samt verka för fler Hjärtsäkra Zoner Sverige över.

Trygghet

Vårt mål är att förmedla trygghet till våra kursdeltagare- trygghet att våga agera innan ambulansen kommer i en akut situation. En nöjd deltagare känner sig både trygg och stolt efter utbildningen!

Glädje

Vår ambition är att leverera kunskapen med glimten i ögat, med ett stort engagemang på ett lättillgängligt sätt och trots ibland tunga ämnen, med glädje och en stort portion sunt förnuft. Vi vågar säga att vi lyckas då just detta mest som alltid kommer upp i utvärderingarna.

 


CamillaCamilla Thurell

som är grundaren av Life in Mind AB är sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi. Hon började sin bana inom den akuta barnsjukvården och fortsatte sen inom ambulanssjukvården. Camilla har vid sidan av  sitt arbete som sjuksköterska utbildat inom HLR och Första hjälpen sen 15 år tillbaka och är huvudinstruktör i alla former av HLR. Camilla har även arbetat med livräddning, simundervisning och babysim.  Med sina erfarenheter både från akutsjukvården och att utbilda i ämnet grundade hon Life in Mind och är idag ansvarig för att utbilda våra nya instruktörer så att vi alla håller utbildningar med samma kvalité.

Camilla sitter även med i styrelsen för Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige (BFHS).

 

MariaMaria Nester -föräldraledig

Maria är kontorsansvarig, men har även hand om marknadsföring och bokningar för alla våra barnkurser. Maria gick själv En Livsviktig kurs (HLR och Första hjälpen för barn) innan hon skulle få barn och det var så vägen ledde fram till Life in Mind.

 

 

 

HekenaHelena Holmgren 

har en bakgrund som sjuksköterska inom akutsjukvården och har nu valt att söka sig vidare till nya utmaningar inom medicinteknisk försäljning. Helena arbetar främst med försäljning och ansvarar för våra vuxen-utbildningar samt frågor som rör hjärtstartare och hoppar ibland in även som instruktör.

 

 

 

Sara Life in MindSara Westberg

vikarierar från och med augusti 2016 på kontoret. Sara har en bakgrund som sjuksyster och har bland annat jobbat med hemsjukvård för riktigt små barn på BB Sofia.