INSTRUKTÖR

Sugen på ett roligt och inspirerande extrajobb som instruktör? Varje höst och vår rekryterar vi nya instruktörer i Stockholm och vid behov även i Malmö, Göteborg och Uppsala. Hur mycket du vill jobba för oss avgör du själv, men som minimum vill vi att du kan hålla 3 kurser per månad.

Life in Mind har alla typer av verksamheter som kunder, vilket gör att du får dela med dig av dina kunskaper från akutsjukvården på ett varierande och mycket uppskattat sätt. Ett fantastiskt extrajobb vid sidan av ditt vårdyrke.

Vi söker dig som:

  •  har erfarenhet från akutsjukvården (vuxen eller barn)
  •  har förmågan att skapa engagemang och motivation i en grupp
  •  har en positiv, engagerad, och servicefokuserad personlighet

Det är meriterande om du:

  • är certifierad instruktör enligt HLR-rådet
  • har erfarenhet av att jobba som instruktör eller hålla kurser
  • har körkort och tillgång till bil

Vilka är Life in Mind?

Life in Minds vision är att ha de bästa instruktörerna i Sverige och därmed vara det självklara valet vid utbildningar inom vårt ämne. Våra instruktörer ska alla vara eller nyligen varit aktiva inom akutsjukvården och vi rekryterar mycket utifrån personlighet där förmågan att skapa engagemang och sprida glädje är en utav de viktigaste delarna.

Som instruktör hos Life in Mind får du vara med och bygga upp vår verksamhet, vi har uppdrag och kunder på flera håll i Sverige- så resor kan förekomma. Vi erbjuder dig ett roligt och givande deltidsjobb där du får möta alla typer av verksamheter och dela med dig av dina kunskaper från akutsjukvården. Alla våra instruktörer får även en intern Life in Mind-utbildning.

Läs gärna mer om oss på http://lifeinmind.se/om-oss/

Maila din ansökan till maria@lifeinmind.se

Vid frågor kontakta Maria Nester på 0734-9195204

Ta chansen och skicka in din ansökan idag! Rekryteringen sker löpande men sista ansökningsdag inför våren är den sista november. Vi ser fram emot din ansökan!