Med en hjärtstartare i närheten inom fem minuter kan upp till 70% räddas till livet
jämfört med 8% utan den!
Se till att ditt företag är med i tiden
utbilda din personal och köp in en hjärtstartare!

Hjärtstartare

Alla tycker vi att en brandsläckare är en självklar del i säkerhetsutrustningen på varje företag, men visste du att 100 personer dör i bränder varje år, medan 10.000 personer drabbas av hjärtstopp utanför sjukhus? Finns en hjärtstartare i närheten inom fem minuter kan upp till 75% räddas till livet, mot 5% utan den! När vi vet detta borde hjärtstartare vara lika sjävklar som brandsläckaren på varje företag.

Ladda ner produktblad här

Hyr eller köp

Att införskaffa en hjärtstartare (defibrillator) är troligen den finaste investering ditt företag, din skola eller bostadsrätt kommer att göra och vill ni inte köpa in en egen hjärtstartare erbjuder vi också möjligheten att hyra den till förmånligt pris.

LifePak CR Plus, Medtronic

Vi erbjuder i första hand hjärtstartaren av märket LifePak CR Plus, Medtronic, en hjärtstartare med många fördelar, tex:
  -lätt att förstå och använda i en akut situation när varje sekund räknas
  -smidig och lätt
  -hög kvalitet och prestanda
En prisvärd och användarvänlig hjärtstartare! Har ni andra önskemål på hjärtstartare försöker vi givetvis att lösa det. Här kan ni läsa mer och jämföra olika typer av hjärtstartare.

 

Hjälp och service

Hjärtstartaren ska vara lättillgänglig och måste alltid fungera. Vi hjälper er självklart med placering och uppmärkning samt att hålla reda på när det dags för batteribyten och repetitionsutbildningar.

 

Svenska Standarden för Hjärtsäker Zon SS 280000441322

I september 2015 släpptes en ny svensk standard, SS280000: Hjärtsäker zon – användning av hjärtstartare i offentliga och andra miljöer utanför sjukvården.

Om ni som företag och arbetsplats vill uppfylla en hjärtsäker zon enligt den nya svenska standarden hjälper vi er självklart med detta!

För att ladda ner standarden kostnadsfritt gå in på SIS Swedish Standard Institute.

 

Kontakta oss om du vill veta mer eller ha ett förslag för just ditt företag.

 

Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige -BFHSBFHS medlemslogo

Som ett led i vår kvalitetssäkring är vi självklart medlemmar i BFHS. Branschrådet är en leveranstörs- och fabrikatsoberoende ekonomisk förening för hjärtstartare och utbildning i samhället och verkar för ökad överlevnad vid hjärtstopp.