Med en hjärtstartare i närheten inom fem minuter kan upp till 70% räddas till livet
jämfört med 8% utan den!
Se till att ditt företag är med i tiden
utbilda din personal och köp in en hjärtstartare!

Hjärtstartare

 

Alla tycker vi att en brandsläckare är en självklar del i säkerhetsutrustningen på varje företag och hem, men visste du att 100 personer dör i bränder varje år, medan 6000 personer drabbas av hjärtstopp utanför sjukhus? Finns en hjärtstartare i närheten inom tre minuter kan upp till 75% räddas till livet, mot 5% utan den! När vi vet detta borde väl hjärtstartare vara lika sjävklar som brandsläckaren?

Att införskaffa en hjärtstartare (defibrillator) är troligen den finaste investering ditt företag, din skola eller bostadsrätt kommer att göra och vill ni inte köpa in en egen hjärtstartare erbjuder vi också möjligheten att hyra den till förmånligt pris.
Vi erbjuder i första hand hjärtstartaren av märket LifePak Medtronic men kan även hjälpa er med andra modeller och tillverkare. Tveka inte att skicka din förfrågan!

LifePak CR Plus, Medtronic

 

Lätt att förstå och använda i en akut situation när varje sekund räknas. Lifepak CR plus är smidig och lätt med hög kvalitet och prestanda samt 8 års garantitid och 2 års batteritid.
En prisvärd och användarvänlig hjärtstartare.

LifePak CR 2, Medtronic

En hjärtstartare med den senaste tekniken, lättanvänd och komplett.  8 års garanti och hela 4 års batteritid. Enkel att fästa på väggen med ett smidigt och modernt väggfäste.

En modern hjärtstartare som finns med wifi och 3G samt 2 språk vid behov.

 


Hjälp och service

Hjärtstartaren ska vara lättillgänglig och måste alltid fungera. Vi hjälper er självklart med placering och uppmärkning samt att hålla reda på när det dags för batteribyten och repetitionsutbildningar.


Svenska Standarden för Hjärtsäker Zon SS 280000441322

I september 2015 släpptes en ny svensk standard, SS280000: Hjärtsäker zon – användning av hjärtstartare i offentliga och andra miljöer utanför sjukvården.

Om ni som företag och arbetsplats vill uppfylla en hjärtsäker zon enligt den nya svenska standarden hjälper vi er självklart med detta!

Här kan du läsa mer om Hjärtsäker zon.


Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige -BFHSBFHS medlemslogo

Som ett led i vår kvalitetssäkring är vi självklart medlemmar i BFHS. Branschrådet är en leveranstörs- och fabrikatsoberoende ekonomisk förening för hjärtstartare och utbildning i samhället och verkar för ökad överlevnad vid hjärtstopp.